Col·lecció museogràfica

Compta amb més de 200 objectes relatius a la història de l’esport a les illes Balears, molts dels quals poden ser visitats en la seva exposició permanent. Entre les seves exposicions monogràfiques permanents més importants (des de 2017) proposa la visita de la Col·lecció personal del pilot de motos Lluís Salom Horrach (Palma 1991-2016). A més, compte amb una programació d’exposicions temporals (de fons propis o d’altres entitats) tant a la seva seu com en altres indrets de la nostra geografia. Així mateix, compte amb una important col·lecció filatèlica dedicada exclusivament a l’esport d’arreu del món de prop de 5.000 segells.

Exposició permanent

Situada a la primera planta (accés per la cafeteria del recinte). Compte amb més de 200 objectes relatius a la història de l’esport a les illes Balears, molts dels quals poden ser visitats en la seva exposició permanent.

Exposició permanent Lluís Salom

Des de 2017, el CIEIB proposa la visita de la Col·lecció personal del pilot de motos Lluís Salom Horrach (Palma 1991-2016). S’hi poden veure algunes de les motocicletes, vestimentes, fotografies, trofeus i records personals de l’esportista al llarg de la seva carrera.

Exposició temporal

Situada a la primera planta (accés per la cafeteria del recinte) i connectada amb l’exposició permanent del CIEIB, està subjecte a programació. Qualsevol proposta d’exposició de temàtica esportiva serà ben rebuda pel Centre.

Donacions i cessions

La integració de qualsevol de les peces que composen les nostres exposicions compte amb un acord amb els seus propietaris. Les dues principals formes d’integració són la donació (a perpetuïtat) i la cessió (condicionada temporalment o per altres motius). El CIEIB està sempre receptiu a l’ampliació dels seus fons i tendrà en consideració qualsevol proposta d’integració de noves peces.

Horaris i ubicació

La col·lecció permanent es troba a la primera planta de l’edifici (accés per cafeteria), mentre que la biblioteca i l’Exposició permanent Lluís Salom Horrach es situa a la planta baixa del recinte (entre la Sala de Premsa i la Cafeteria). Les col·leccions museogràfiques (autoguiades) es poden visitar de dilluns a dissabte, entre les 08.00 i les 20.00 h. Per a més informació podeu contactar a través de l’adreça electrònica msfont@fundacioesportbalear.es