Torneig internacional d’halterofília a Palma

Llegim al diari El Mundo Deportivo: “En el Auditorium de Palma de Mallorca se celebró el torneo Internacional “Diez Naciones” de halterofília, en el que España estaba representada por tres atletas, los catalanes Alfonso Jiménez y José A. Martínez, y el leonés Dioniso Muñoz. El país vencedor fue Polonia, seguido de la R.D.A. y Bulgaria. Individualmente el triunfador fue el polaco Waidemar Kosinski segundo su compatriota Krzysztozov Siemion, y tercero el búlgaro Kiri Kunov. El mejor hispano fue Muñoz, que ocupó el duodécimo lugar”. Curiosament, a Mallorca, no es tornaria a celebrar una competició internacional d’aquesta modalitat fins a l’any 2015. (El Mundo Deportivo-CIEIB)

Construït l’any 1967 i inaugurat l’any 1969, l’Auditòrium de Palma ha allotjat múltiples esdeveniments esportius de sala.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *