Sabíeu que…

la prova de comentari de text de l’examen d’anglès de les proves PBAU 2022 era de temàtica esportiva? Concretament, de tennis. I més concretament, sobre Rafel Nadal Parera (Manacor, 1986) i la seva participació en el passat 120è torneig de Roland Garros. Pocs alumnes no devien saber de què els parlaven si bé la notícia va transcendir en tots els mitjans tant audiovisuals com escrits.

Curiositat: el trofeu, conegut com la Copa dels Tres Mosqueters, en honor dels tres francesos (H. Cochet, J. Borotra, R. Lacoste) que la van guanyar en 6 ocasions entre 1927 i 1932, té un diametre de 40 centímetres i pesa… 10 quilograms! (CIEIB)

Imatge on apareix l’últim guanyador del trofeu que l’acredita com a vencedor del torneig Roland Garros 2022. (www)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.