Fundació per a l’Esport Balear – CTEIB Judo

Fa uns dies la Fundació per a l’Esport Balear emeté un comunicat pel qual feia extensiva la notícia de la nova oferta de Programes de Tecnificació per a la temporada vinent. Així, el nombre total de Programes ascendeix a 23 per la incorporació del Programa de Tecnificació de Judo.

Els actuals Programes són: atletisme, bàsquet, ciclisme, lluita, motociclisme, natació, natació artística, piragüisme, rugbi, salts,  taekwondo, tennis, tir amb arc, triatló, vela i volei (Programes de temporada), i bàdminton, boxa, gimnàstica femenina, gimnàstica artística masculina, natació paralímpica, tir olímpic i windsurf (programes de tecnificació anual)

“El judo ha sigut considerat, dins del procés de selecció, com l’esport de contacte que presenta millors condicions en el context autonòmic i estatal, amb suficient estructura nacional i garanties tant de formació com de formadors per poder implementar un programa de tecnificació esportiva i projectar els esportistes participants cap a etapes superiors com l’alt rendiment i el Programa Olímpic” ha posat de relleu la Fundació. Així, els programes d’esports de contacte ascendeixen es mantenen el taekwondo i la lluita, tot i la caiguda de la boxa. (CIEIB)

Logo elaborat en motiu del 25è aniversari de la Fundació per a l’Esport Balear (1997-2022)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.