Exposició 125 anys del ciclisme Illes Balears

Vos feim extensiva la invitació que hem rebut de part de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears per la qual ens conviden al primer dels actes del seu 125è aniversari, i que consistirà en una exposició. Pel que hem pogut saber abans de la inauguració, la mostra proposa un recorregut tant documental com de memorabília i implementació ciclista de la implantació dels vehicles autopropulsats sobre dues rodes des de mitjans del segle XIX fins a l’actualitat.

La mostra –comissariada per Pere Fullana i Pere Terrassa— no només està centrada en els múltiples èxits esportius del ciclisme Balears, ans analitza el fet social i cultural de la bicicleta en la història i desenvolupament de les Illes Balears.

Un dels actes importants de l’esmentada celebració serà la presentació d’un catàleg per commemorar l’aniversari que comptarà en diversos articles sobre la importància i transcendència del fet de les dues rodes des de punts de vista com el turisme, la història, i la competició entre molts altres.

No està de més agrair a la Federació i a la comissió per a la celebració dels actes del 125è aniversari que el CIEIB ha tengut el plaer de prendre part tant en l’exposició com en la redacció del referit catàleg.

L’exposició que podrà ser visitada a la Casa de la Misericòrdia, romandrà oberta al públic des de demà fins al proper 20 de maig, de 10.00 a 13.00h. de dilluns a dissabte. L’entrada és gratuïta. (CIEIB)

Dues de les peces que podran ser visitades en l’exposició. (Última Hora)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *