Acte de presentació Comissió Assessora del 125è Aniversari

ACTE PRESENTACIÓ COMISSIÓ ASSESSORA DEL 125 ANIVERSARI

Des del cor de Mallorca i comptant amb totes les Illes Balears, a la Vila de Sineu s’ha presentat la comissió assessora del 125 aniversari.Aquesta comissió col·laborarà amb la investigació que el Departament d’Història de la UIB ha començat enguany, encapçalada pel Dr. Pere Fullana. A partir d’ara moltes persones que formen, coneixen o han protagonitzat aquests 125 anys de ciclisme a les Illes Balears seran convidades a participar en aquest gran projecte que abraça esport, competició, cultura, indústria i mobilitat. Agraïm a l’Ajuntament de Sineu la seva hospitalitat i rebuda. Els membres de la comissió assessora del 125 aniversari són: Joan Llaneras en representació del GOIB, Miquel Roca en representació del Consell de Mallorca, Antoni Vallori, Andreu Canals, Jordi Gual, Pere Fullana en condició de Comissari de l’aniversari, i Fernando Gilet president actual de la FCIB. (Nota de la FCIB)

La Fundació Esport Balear (a través del CIEIB) ha estat convidat pel doctor Pere Fullana Puigserver a formar del grup de treball de l’esmentada celebració. Agraïm la proposta i des d’ara ens posam a disposició.

ACTE-PRESENTACIo-COMISSIo-ASSESSORA-DEL-125-ANIVERSARI
Acte de presentació a Sineu (FCIB)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.