Homenatge a Juan Luis Batanero Batanero (Guadalajara, 1960)

Matí el d’ahir de contingudes emocions, efusives abraçades i esperats reencontres en el comiat per jubilació del nostre company Juan Luis Batanero.

Vinculat a l’administració a través de la Direcció General d’Esports (GOIB) al llarg de gairebé tota la seva vida laboral, començà la seva relació amb el món dels esports al Poliesportiu CTEIB (llavors, Prínceps d’Espanya) fa prop de 42 anys.

Altrament, formà part del personal de l’extinta Escola Nacional de Vela Port Calanova fins que l’esmentat centre esportiu deixà de pertànyer a l’administració pública. A partir d’aquell moment, i després d’una etapa a la Secretaria General del (GOIB), tornà al Servei General de la Direcció d’Esports (GOIB), ambdós serveis, situats al Velòdrom Illes Balears.

Per tal motiu, i en reconeixement a la seva trajectòria laboral i personal, els seus companys de les esmentades dependències, del passat i en l’actualitat, no volgueren perdre l’ocasió de retribuir-li un senzill però sentit homenatge, celebrant tots plegats un berenar de comiat.

En el decurs de la celebració, foren moltes les anècdotes i els records dels seus anys vinculat sempre al món dels esports. Tots els qui hem tengut el gust de treballar amb ell, coincidirem en manifestar la seva vàlua com a company tant dins com fora de la feina i lo molt que a partir d’ara el trobarem a faltar en la nostra relació laboral i personal del dia a dia. Per molts d’anys, Juan Luis! (CIEIB)

L’homenajat (en primer terme de blau, a la gatzoneta, al centre de la imatge)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *