8a Ruta Memorial Lluís Salom

Ahir va tenir lloc a la sala d’exposicions temporals, on s’hi allotja la mostra permanent de la Col.lecció Lluís Salom, la presentació de la 8a Ruta Memorial Lluís Salom.

Amb l’assistència de Maria Antonia Horrach en nom de la família del pilot, i de les tres administracions que donen suport a la iniciativa, GOIB, Consell de Mallorca i Ajuntament de Palma, prepresentats per Joan Antoni Ramonell, Toni Prats i David Salom, respectivament, a més de Rafel Cañellas, president de la FBM, i membres representats de club organitzador 1/2 Milla i membres del club del pilot.

En un ambient distès com sol ser característic en totes les edicions que ja se n’han celebrat, una vegada finalitzats els parlaments i l’apartat d’agraïments, els presents responeren a les preguntes dels mitjats de comunicació allí convocats.

La referida Ruta, tendrà lloc dia 16 del present i tendrà sortida des del Velòdrom Illes Balears després d’una visita a la referida exposició, per a continuació iniciar la ruta que portarà a tots els qui s’hi vulguin sumar fins a Inca.

Agraïm des d’aquí a la família Salom-Horrach el compromís en triar-nos des de fa 8 anys del traspàs del jove pilot de Palma, com a intret per mostrar la seva interessant col·lecció personal del pilot.

Recordam una vegada més que la visita és gratuïta i autoguiada i que és d’accés públic en la Sala d’Exposicions Temporals (planta baixa, veïnat de la cafeteria) en el Velòdrom Illes Balears, de dilluns a dissabte de les 08.00 a les 20.00 hores. (CIEIB)

Moment de la celebració de l’acte amb els membres de la família, autoritats, organitzadors i club del pilot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *