Tal dia com avui…

de 2021, fou celebrada la Primera Regata Femenina Galeria Maior 2021, en aigües del Port de Pollença. La única condició fou que el patró de cada una de les embarcacions participants havia de ser una dona. Hi prengueren part un total de 18 regatistes. El premi consistia en un gravat de l’artista pollencina Aina Perelló Rebasa (Pollença 1976) artista representada per de l’esmentada galeria. La Galeria Maior, fundada a Pollença el 1990, és dirigida per Jero Martínez des de la seva fundació. A pres part en importants galeries del calendari artístic internacional com ARCO (des de 1994), ArtCologne (des de 1995), Loop, Artissima, KIAF, PULSE Miami o PULSE New York. (CIEIB)

Instal·lació a d’Aina Perelló Rebasa a la Galeria Maior. (www.galeriamaior.es)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *