Sabies que…

l’estadi Lluís Sitjar Castellà de Palma, no sempre se’l conegué amb aquest nom? Fou construït el 1945 quan el CD Mallorca va deixar l’Estadi del Bons Aires (davant l’actual Germanetes dels Pobres, al carrer General Riera). Entre 1945 i 1955 (segons la GEM, des de 1960) se’l va conèixer com Estadi d’Es Fortí, barriada a la qual pertany. Du el nom del president de l’equip que impulsar la seva construcció. La propietat de l’estadi està dividida en 666 accions, unes 200 de les quals estan en poder del RCD Mallorca SAD. L’Ajuntament de Palma ha proposar l’adquisició de la resta d’accions i així poder esbucar l’estadi i convertir l’espai en zona verda. En els darrers mesos (abril) Cort s’ha compromès a incloure en el catàleg d’edificis i elements històrics de Ciutat, la porta lateral de l’estadi que conserva l’escut de l’entitat des de la Segona República Espanyola (no inclou la corona reial) i fins a 1960 que prengué la denominació de Real Club Deportivo Mallorca. (CIEIB)

Escut de l’entitat com a Club Deportivo Mallorca. (Viquipèdia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.