29.000 notícies de l’esport a les Illes Balears

El CIEIB vol compartir amb tots els lectors del seu blog i usuaris en general que avui s’ha enregistrat la notícia 29.000 de la seva base històrica de l’esport a les Illes Balears. Conjuntament amb la base de dades biogràfiques d’esportistes i persones relacionades amb l’esport a les Illes (més de 5.000 biografies), la referida base de dades és una de les tasques de du a terme el CIEIB des de l’any 2000. Resultats, cites esportives, notícies curioses, efemèrides i un munt de dades referides a qualsevol pràctica esportiva i a l’exercici físic de les quatre illes del nostre arxipèlag són l’eix vertebrador del nostre projecte. La procedència de les dades és molt diversa, però prové principalment del buidatge de mitjans de comunicació escrits (de manera sistemàtica des de 2000 i amb anterioritat a la referida data), monografies, anuaris i d’altres publicacions que contenguin dades susceptibles de formar part del recull. L’accés a aquestes dades és públic. Cal adreçar-se per escrit a l’adreça electrònica que trobareu en l’apartat de contacte del nostre blog, detallant-ne l’abast de les informacions requerides i la finalitat de les mateixes. (CIEIB)

Entrada principal del CIEIB al Velòdrom Illes Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *