Jornades carreres duals saludables a l’esport

Des de l’Àrea de Formació de la Fundació per a l’Esport Balear ens fan arribar la següent informació relativa a unes jornades que tendran lloca la UIB en dates properes. Es tracta d’unes Jornades gratuïtes que abordaran la compaginació, dels esportistes d’alt rendiment, d’entrenaments i competicions amb estudis i/o treball. Les jornades estan organitzades per la UIB, i compten am la col·laboració de la Facultat de Psicologia de la UIB, el Col·legi de Psicòlegs de les Illes Balears, i la Conselleria de Fons Europeus del GOIB. Adjuntam el programa:

Jornades sobre Carreres Duals Saludables a l’Esport

Lloc: Facultat de Psicologia de la UIB

Data: 29 i 30 de setembre

Preu: Inscripció gratuïta

PROPOSTA DE CALENDARI

Dijous29 de setembre (tarda)15:00 –15:30 Acreditacions15:30 –16:30 BenvingudaJoan Pons (Organitzador) Carol Sitges (Cap de Departament) Tòfol Villalonga(COPIB )Adrià Muntaner (CampusSaludable i sostenible) 16:00 –17:00 Conferència: Compaginar estudis i esport: Consideracions per la salut mental de l’esportista (Yago Ramis–GEPE) 17:00 –17:30 Coffee break 17:30 –19:00 Taula rodona: Experiències de clubs esportius i acadèmies en la promoció de carreres duals saludables (Coordina: Tòfol Villalonga), Susana Regüela (CAR Sant Cugat), Raimundo de las Heras (RCD Mallorca), Anna Jordana (GEPE), Carlos Fernandes (Rafa Nadal Academy) 19:00 –20:00 Conferència: La carrera dual a l’esport d’elit: Barreres i facilitadors (ElenaConde -UCAM)

Divendres30 de setembre (matí) 09:30-13:00 Conferència: Entorns d’alt rendiment que promoguin la carrera dual: competències, ètica i equilibri (Susana Regüela–CAR Sant Cugat) 10:30-12:00 Taula rodona: Inserció dels esportistes en el mon laboral: Un win-win? (Coordina: Cati Rigo-Esportivament) Carlos García (CTEIB) Elena Conde (UCAM) Àlex Garcia (GICAFE) Marta Borrueco (GEPE)12:00-12:30 Coffee break 12.30-13.30 Conferència: Recerca en carrera dual: Situació actual i líniesfutures (Miquel Torregrossa -GEPE)

Cartell de les Jornades Carreres duals saludables a l’esport (2022).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *