Carrera solidària CIDE 2023

Com cada any volem donar difusió dels actes solidaris del col·legi CIDE de Palma dins aquest mes de maig. L’acte principal serà la celebració de la Novena edició de la Cursa Solidària CIDE (2023) el proper diumenge 14. Els beneficis de la cursa aniran destinats a l’associació ALCER -Associació per a la Lluita contra les Malalties Renals-.

En la roda de premsa celebrada ahir, Jonathan Bangueses –cap d’estudis de Primària del Centre-, explicà que l’acte principal consistirà en una cursa de 6,3 quilòmetres, tot i que paral·lelament esdevendran proves en què podran participar tots els nins i nines que així ho desitgin.

Així, s’han organitzat una cursa per als alumnes d’Educació Infantil, de 500 metres, i una altra per als menors que cursen primer i segon de Primària, també de 500 metres. A les anteriors s’hi suma una prova de 1.000 metres per als alumnes de tercer, quart, cinquè i sisè de Primària. Els actes s’iniciaran a partir de les 9.50 hores al carrer d’Arner, 3 (entrada principal del CIDE) i es preveu que la carrera professional tingui lloc devers les 10.30 hores.

Esperam que el bon temps acompanyi i la participació sigui tan nombrosa com en les anteriors vuit edicions prèvies. (CIEIB)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *