42a Pujada Automobilística Internacional al Puig Major

Aquesta cap de setmana se celebrarà la 42a Pujada Automobilística Internacional al Puig Major-Memorial Antoni Roca, pova organitzada per l’Escudiaria Serra Tramuntana, puntuable per al Campionat de Balears de Muntanya. Entre els participants de la prova hi prendrà part un vehicle que recordarà al pilot de motociclisme Lluís Jaume Salom Horrach, més conegut com a Luis Salom (Palma, 1991–Sant Cugat del Vallès, 2016). Concretament, serà el vehicle 0, un Ford Fiesta st mk7.5 182cv, pilotat pel formenterer Salvador Tur Bordoy (1997) i la mallorquina Marta Capellà Tomàs (1998). Amb aquest hermós gest es vol retre homenatge al malaurat pilot mallorquí en el cinquè aniversari del fatal accident que el privà d’una ja sòlida i meteòrica trajectòria en el motociclisme de velocitat. En dies passats aquesta simpàtica parella s’acostà al CIEIB per realitzar una sessió fotogràfica davant la sala d’exposicions i per visitar la col·lecció permanent de motocicletes, objectes, trofeus i records que fa un recorregut per la trajectòria esportiva del pilot. Recordam que l’exposició pot ser visitada tots els dies de l’any a la planta baixa del Velòdrom Illes Balears en la Sala d’Exposcions Temporals (veïnat de la cafeteria i de la Biblioteca de l’esmentat edifici) (CIEIB)

Vehicle 0 que prendrà part en la cursa vinilat en record del pilot (imatge superior). En la imatge inferior na Marta Capellà Tomàs davant la col·lecció de motos de l’enyorat Lluís Salom Horrach.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *