Maradona al Lluís Sitjar

Fa prop d’un any (1 de novembre de 2021) vos emplaçàvem a llegir sobre la connexió de Maradona amb les Illes Balears. Doncs, aquest dia ha arribat. Ahir va fer 40 anys del debut de Diego Armando Maradona en el futbol estatal. Fou a l’Estadi Lluís Sitjar, de Palma, on el FC Barcelona s’enfrontà al RCD Mallorca en el decurs del Trofeu Cepsa. L’onze de Barça guanyà per 2-1 al conjunt local. Les cròniques conten que hi assistiren a l’estudi devers 30.000 espectadors. Aquell suposà per a l’astre argentí el primer partit (no de Lliga) amb el Barça i per extensió el seu primer partit a l’Estat. Maradona visità Balears en altres ocasions. Però això, ja és una altra història. (CIEIB)

En la imatge i en primer terme, Maradona passant la pilota en l’esmentat partit. A la dreta hi identificam a Rafael Gallardo MuñozRafa Gallardo– (Màlaga, 1954) excopamny de la Fundació per l’Esport Balear. Era habitual sentir-lo contar la història d’aquell vespre al Lluís Sitjar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.