25è aniversari de la Fundació per a l’Esport Balear – Festa graduació alumnes 4t d’ESO IES CTEIB

D’ençà fa uns anys, la Fundació per a l’Esport Balear (conjuntament amb l’IES CTEIB) organitza la festa de final de curs del nostres esportistes i la graduació de l’alumnat de 4t d’ESO. Enguany, coincideix amb el 25è aniversari de l’esmentada Fundació, una data molt important per els qui formam l’equip humà de l’entitat.

Una gran oportunitat idò, per a tots aquells que formen part de la Fundació (personal, esportistes i famílies) i de l’IES CTEIB de gaudir plegats de les dues celebracions juntament amb les nostres famílies en un ambient relaxat on poder compartir experiències, bons moments i rialles. A la festa hi haurà una zona especial d’entreteniment per als més petits i petites de la família, amb activitats lúdiques, fotomató i sorpreses per als més grans.

La celebració tendrà lloc el proper dimecres dia 22 de juny entre les 20.00 i les 22.30h al CTEIB, zona Olivera. El preu del tiquet (per persona) és d’1€. Les trobareu a la venda al Centre Mèdic o també les podeu reservar als mails egomez@fundacioesportbalear.es o mcadiz@fundacioesportbalear.es La totalitat de la recaptació es destinarà a l’associació benèfica Sonrisa Médica. (CIEIB)

Cartell de la celebració (Fundació per a l’Esport Balear)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.