Els alumnes de 4t d’ESO de l’IES CTEIB i la Fundació per a l’Esport Balear tenen motius de celebració

En un ambient distès i de companyonia, tal com avançàvem fa uns dies, ahir de capvespre es va celebrar la festa de la graduació de l’alumnat de 4t d’ESO de l’IES CTEIB. A diferència d’altres convocatòries, enguany coincidiria a més amb el primer acte de la celebració del 25è aniversari de la Fundació per a l’Esport Balear.

L’esdeveniment va constar de dues parts. Per una banda, la periòdica festa que en la qual a final del curs acadèmic l’alumnat de 4rt d’ESO rep la titulació que els acredita com a posseïdors del títol de batxillers. Aquesta cerimònia fou conduïda per la directora de l’IES CTEIB Sonia Gabaldón. Comptà, a més, amb el parlament d’un representant de cada un dels quatre grups graduats.

Per l’altra, i una vegada finalitzada la primera part, començà el primer dels actes del 25è aniversari de la Fundació per a l’Esport Balear, conduït per la nostra companya Maríluz Cadiz. Gràcies a de la projecció d’un extens recull d’imatges de diversos moments de la dilatada de la Fundació, permeté els allí congregats acostar-se a la trajectòria de la nostra entitat. En l’audiovisual s’hi recollien els noms de tots els components dels diversos Programes de Tecnificació des dels seus inicis fins a l’actualitat, així com de l’extensa nòmina de cos tècnic i administratiu de l’entitat al llarg dels últims 25 anys.

Un dels moments més emotius fou l’entrega d’un record en homenatge a la nostra companya Mamen Pérez de la Torre pel seu 25è aniversari com a secretària de la Fundació.

L’acte comptà amb la presència un representatiu grup de membres dels qui formam part de la família del CTEIBIES i Fundació– La representació política fou encapçalats per la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, acompanyada del gerent i directora adjunta, Pere Joan March i Sílvia González.

Alumnat, esportistes, tècnics i personal de la Fundació compartiren anècdotes i vivències en el decurs de la celebració acadèmica i commemorativa a parts iguals.

Com ja hem esmentat, la part referida a la Fundació és el primer dels actes de celebració del quart de segle d’història que es duran a terme durant l’any en curs i del qual vos anirem informant. Recordar que la recaptació de l’acte va anar destinada íntegrament a l’associació Sonrisa Médica.

Enhorabona a uns i altres, alumnat i a la gran família dels qui formam part de la Fundació! (CIEIB)

D’esquerra a dreta, Eva Milán, Miguel Ángel Calleja, Mamen Pérez y Mariluz Cadiz en el moment de l’entrega del regal a la nostra companya pels seus 25 anys a l’entitat.
Projecció que es va dur a terme en el decurs del segons dels actes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.