Javier González Vann (Palma, 1969-2022)

A primera hora del dematí la notícia corria de taula en taula entre la incredulitat i consternació en saber-se la notícia que el nostre company Javier González Vann ens havia deixat en les darreres hores. Tècnic d’Esport Escolar i del cens d’instal·lacions dins de l’organigrama de la Direcció General d’Esports, hi havia estat vinculat, primer com a entrenador, i després com a tècnic des dels anys 90. Inicià la seva carrera dins l’administració en l’Escola Nacional de Vela de Calanova fins que el 2014 passà a formar part de la gran família del Velòdrom Illes Balears. Apassionat de la mar i la vela a parts iguals, i tal com destaca la FBV, era un habitual balitzador en les competicions de la badia de Palma. Discret i educat com a principal senyal d’identitat, era molt afable en la conversa. Responsable per damunt de tot i excel·lent company, els qui el coneixíem i treballàvem amb ell hem sentida molt propera la seva pèrdua. Javier deixa dona i fill, familiars i molts d’amics, entre altres, tots els que amb tu treballàrem en el decurs dels anys. Descansa en pau company! (CIEIB)

Imatge que defineix molt bé al nostre company Javier González Vann: la mar i la vela.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.