I Cursa de 10 km i mitja marató internacional de Montuïri

L’Ajuntament de Montuïri ens fa extensiva la celebració de la I Cursa de 10km i mitja marató internacional de Montuïri. Com a dades informatives vos podem dir que la sortida i arribada es duran a terme davant el Bar-Restaurant s’Hostal de Montuïri (C/ Constitució, s/n.) El recorregut transcorrerà (tancat al trànsit) pels carrer Constitució, carrer de Palma, carrer Alexandre Rosselló, carrer Bonavista, Ma-3201, Ma-3200, camí Son Pastor, Ma-3230, i Ma-3221. Hi haurà avituallaments d’aigua cada 5 quilòmetres i el temps límit serà fins a les 2:30 hores de l’inici de la competició es tancarà el control. Els circuits són homologats per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme. (CIEIB)

Cartell de la cursa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.