Un esportista balear, novament abanderat d’uns JJOO

Per segona vegada, en els 124 anys d’història de les participacions de balears en els Jocs Olímpics (el primer fou Rafel Nadal Parera, ens els JJOO de Rio 2016), un esportista de les Illes, serà l’abanderat de la delegació espanyola.

Passaven pocs minuts de les 13.00h d’ahir, el COE convocava als mitjans en roda de premsa per donar a conèixer els esportistes que encapçalarien la delegació espanyola en els JJOO de París 2024.

Així, Marcus Cooper Walz i Támara Echegoyen (tripulant de l’equip espanyol de 49FX, juntament amb la mallorquina Paula Barceló Martín), havien estat els elegits.

Marcus, tenia a favor el seu impressionant currículum esportiu, no de bades és l’únic olímpic balear que ha sigut campió olímpic, del món, i d’Europa en la seva modalitat, a més de nombrosos campionats de l’Estat, i medallista en JJ Europeus i Mediterranis.

Nascut a Oxford (1994), provinent del RCN de Portopetro (Santanyí), i format al CTEIB de Piragüisme, ha pres part en els JJOO de Rio 2016 i de Tòquio 2020, on hi va aconseguir una medalla d’or en K1 1000m, i una de plata en K4 500m, respectivament.

Per descomptat, des del CIEIB els volem donar l’enhorabona, desitjant-lis els millors èxits en les seves properes cites olímpiques. (CIEIB)

Imatge que ha facilitat el COE per presentar el resultat de la seva elecció de Marcus i Támara com els esportistes que encapçalaran la delegació espanyola en els
JJOO París 2024.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *