Cursa Solidària a benefici de l’AECC a Montuïri

Els alumnes i equip docent del CEIP Joan Mas i Verd (Montuïri) ens tenen avesats a la celebració de diversos esdeveniments solidaris dins el cicle acadèmic anual. La d’ahir va tenir format de cursa solidària. Com és costum, els beneficis que s’hi recolliren, foren íntegrament donats a una associació o entitat sense ànim de lucre. En la present edició han sigut destinats a una encomiable causa com és la que du a terme l’Associació Espanyola contra el càncer.

El sol, la solidaritat i la bulla d’alumnes i mestres brillaren a parts iguals essent amb diferència el titular destacat de la jornada que va tenir lloc al circuit exterior de la zona esportiva i d’esbarjo d’es Dau. Un dels moments més esperats (una vegada acabada la cursa de l’alumnat) fou la sortida de la cursa dels mestres alguns dels quals res tenen a envejar als grans noms com Florence Griffith-Joyner o Usain Bolt. L’esmentat grup compartí protagonisme amb la participació d’algunes membres de l’AECC de Montuïri, que corrent de bon de veres o prenent-s’ho amb calma, foren animades en tot moment de la prova. Segons fonts de l’organització, l’esdeveniment va congregar a més de 200 participants.

Des d’aquí volem encoratjar tant al CEIP Joan Mas i Verd a superar-se (si això és possible) en les seves propostes solidàries a través de diverses campanyes. (CIEIB)

Cartell convidant a la cursa.
Sortida de la cursa de l’equip docent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *